Om meg

Jeg maler akryl og stort sett med kniv som gir et grovt uttrykk.  Som regel maler jeg på relativt store flater og bruker lag på lag med maling. 

 

Jeg har alltid fotografert mye, særlig ute i naturen. Mønstre fra stein og fjell inspirerer meg og setter også en del preg på mange av maleriene mine.  

Jeg har gått i lære hos

 

Henriette Sonne (Drøbak): Vår- og høstsemestrene 2012-2016 (akryl,- portrett- og tegneopplæring).

 

Kunsthøjskolen i Holbæk (Danmark) hos Jesper Palm (akryl) somrene 2013 og 2014, hos Niels Bonde (collage og maleri) sommeren 2015, hos Pierre Beskow (maleri) sommeren 2016, hos Thomas Friisholm (maleri) somrene 2017 og 2018 og hos Trine Boesen (maleri) sommeren 2019.

 

Utstillinger

 

Foruten elevutstillinger hos Galleri Sonne (Drøbak og Ås) og Kunsthøjskolen (Holbæk) stilte jeg ut sammen med malegrupppen "Magentas" på Oscarsborg (Avistegnernes Hus/Drøbak) sommeren 2015. I februar 2016 var jeg  "Månedens kunstner" på Hølen kunst og bokcafe  og i mars på NesoddHuset Galleri og Verkstedutsalg. Noen av bildene mine var stilt ut på Son Maleklubbs sommerutstillinger 2015 og 2106.  De senere årene har jeg deltatt på medlemsutstillingene til Ås kunstforening, Drøbak kunstforening og Nesodden kunstforening.  

Medlemsskap

Jeg er medlem i Drøbak Kunstforening, Ås Kunstforening, Nesodden Kunstforening og NFUK (Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere).

 

 

 

GalleriBlikk er et nettgalleri. Her presenterer jeg bilder jeg har malt og bilder jeg har fotografert. Maleriene mine er for det meste malt i akryl.  Fotografiene er stort sett i svart-hvitt.

Ta kontakt dersom du er interessert i noe fra nettgalleriet. 

 

 Copyright © 2020 Eva Dølvik